Weekendje weg
Activiteiten

Weekendje weg

Yes! Eindelijk is het weer tijd voor weekend. Jullie hoeven niet te werken en zijn toe aan een weekendje rust. Kies er gezamenlijk voor om een weekendje weg te gaan. Een weekend weg zorgt voor de optimale ontspanning tijdens de drukke werkweken. Je hoeft niet ver weg te gaan. Zodra je in een andere omgeving bent kom je al helemaal tot rust. Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw normale weekend om te toveren tot spetterend weekendje weg. Wie neem jij mee?

Vriendenweekend

Zie jij je vrienden niet meer ieder weekend? Dan is het de hoogste tijd om weer eens gezellig met elkaar af te spreken. Iedereen heeft een drukke agenda, maar voor een vriendenweekend maakt iedereen natuurlijk tijd. Bekijk ruim van tevoren de beschikbare data en ga er gezellig samen op uit. Overdag de omgeving verkennen, shoppen en activiteiten ondernemen. In de avond kan je gezellig uitgaan in de stad of gezellig met elkaar doen. Er is van alles mogelijk tijdens een vriendenweekend. Stuur die datumprikker de deur maar uit! 

Wandelen

Houd jij van wandelen? Dan vind je het vast leuk om een keer een andere omgeving te verkennen. Tijdens een weekendje weg kan je heerlijk wandelen in de onbekende omgevingen. Volg één van de vele wandelroutes en ga op avontuur. Tussendoor kan je natuurlijk eventjes uitrusten op een bankje. Aangezien je de hele dag wandelt, hoef jouw hotel voor het weekendje weg niet duur te zijn. Je brengt namelijk weinig tijd door in het hotel. Wij adviseren jou om te kijken naar een goedkoop hotel. 

Ga offline

De online wereld zorgt onbewust voor een bepaalde druk in jouw hoofd. Je wordt geleefd door je mobieltje en bent enorm veel online bezig. Het maakt niet uit of je een pushmelding krijgt van de kledingwinkel of een mailtje van het werk; je gaat op je telefoon kijken zodra er een melding verschijnt. Ga een weekendje weg en kom eventjes helemaal tot rust zonder het mobieltje. Je gaat ongetwijfeld het weekend van jouw leven hebben.