oud en nieuw
Activiteiten

Oud en nieuw vieren: leuke ideeën voor een geslaagde avond

Wat zijn jouw plannen voor oud en nieuw dit jaar? Oudejaarsavond staat bekend als een avond waar er lekker feest wordt gevierd. Dit hoeft echter niet altijd uitbundig. Het maakt niet uit of je dol bent op een groot feestje of juist liever deze avond spendeert met een kleine cirkel van vrienden en familie en het afsteken van vuurwerk, wij geven je een aantal leuke ideeën waardoor jouw oudejaarsavond gegarandeerd een succes wordt. 

Thuisfeestje 

Heb jij zin in een dynamische avond? Dan is dit het perfecte jaar om een leuk thuis feestje te organiseren. Nodig een aantal goede vrienden uit en laat deze een +1 meenemen. Zo creëer je een leuke dynamiek in de groep waar iedereen elkaar kent of gemakkelijk leert kennen. Om te zorgen dat de feestsfeer er goed in zit bij iedereen, is het een goed idee om het een thema feest te maken. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een zilver thema of voor een thema van jouw favoriete kerstfilm.  Vervolgens kan er later op de avond iemand worden uitgeroepen als best gekleed. Zorg ook voor een leuke afspeellijst met oude klassiekers en hedendaagse muziek zodat er lekker gedanst kan worden.

Maak jouw eigen vuurwerkshow

Wil jij knallend het nieuwe jaar ingaan? Dan is het een goed idee om wat leuk vuurwerk in huis te halen. Vuurwerk is een echte traditie van oud en nieuw. Zodra de klok 12 uur slaat, springt het vuurwerk de lucht in. Naast dat het zorgt voor een feestelijke sfeer, staat het vuurwerk ook symbool voor de start van een nieuw hoofdstuk. Het nieuwe jaar is aangebroken en we wensen elkaar allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar met het geluid van het vuurwerk op de achtergrond. Oud en nieuw zou niet hetzelfde voelen als het niet voor de grote lichtshow in de lucht was. Om te zorgen dat jullie een spectaculaire start van het nieuwe jaar hebben, zorg jij dat je siervuurwerk van Vuurwerkwinkel in huis haalt. Lees altijd goed de veiligheidsinstructies door om de veiligheid van jezelf en het gezelschap te garanderen.

Culinaire avond

Heb jij zin om een avond lekker met vrienden of familie te spenderen? Dan is oud en nieuw wellicht juist een geschikte avond om een lekker culinair etentje in te plannen. Het gezellige aan een diner is dat er al een avondprogramma op de planning staat, namelijk het eten, tafelen en koken. Tussendoor kunnen er leuke tafelspellen gespeeld worden of kan de woonkamer vrij worden gemaakt voor een leuke ronde karaoke.