wandelen in Oostenrijk
Activiteiten

Nóg meer wandelplezier met een huttentocht in Oostenrijk

Wandelen: wie houdt er niet van? Wandelen is ontspannend en als je het regelmatig doet, kan je wandelen ook als sporten beschouwen. Wandelen is ook een manier om je hoofd leeg te maken, tot rust te komen en meer buiten te zijn. Wandelen in de bergen is een ander verhaal: dat vergt enige training vooraf. Toch is wandelen in de bergen voor veel mensen mogelijk, want het kan op verschillende niveaus. Met een SNP huttentocht Oostenrijk combineer je wandelen in de bergen met enig comfort en elke dag weer andere uitzichten.

Van berghut naar berghut

Wandelen met www.snp… is één van die aantrekkelijke manieren om een mooi stukje Oostenrijk te ontdekken. Bij gewone wandelingen, ook wel rondwandelingen genoemd, keer je aan het eind van de dag terug naar het beginpunt. Met een SNP huttentocht Oostenrijk wandel je van A naar B en dat in meerdere dagen. Zo zie je elke dag een andere zonsopkomst, elke dag een net iets andere omgeving en elke avond een andere zonsondergang. Aan afwisseling dus geen gebrek. Een huttentocht in Oostenrijk geeft je ervaringen waar je jaren later nog met veel plezier aan terug denkt.

Berg op en dal in

Met bergwandelen loop je het ene moment op een mooie berg met een waanzinnig uitzicht, het andere moment in een uitgestrekt dal van waaruit je ziet waar je gisteren nog wandelde. Geen enkele wandeldag is hetzelfde, je blijft aan het genieten. Als je ergens je hoofd leeg kan maken, is het wel tijdens een wandelvakantie met www.snp.nl in de Oostenrijkse bergen. Hoewel je net een actieve vakantie achter de rug hebt, kom je na een huttentocht in Oostenrijk uitgerust en met een opgeladen accu thuis.

Bepakt, bezakt en met gevulde maag

Natuurlijk neem je tijdens je SNP huttentocht Oostenrijk wat mee voor onderweg, bijvoorbeeld extra kleding voor als het warmer of juist kouder wordt. En je zorgt dat je goed voorbereid bent op regen. Maar je kan je heel wat bepakking besparen door via SNP te kiezen voor een uitbreiding van je wandelvakantie. Met een paar overnachtingen in een berghut én eventueel ontbijt, lunchpakket en/of avondeten kies je voor gemak: je hoeft heel wat minder mee te sjouwen. En dat komt het wandelplezier alleen maar ten goede. Een grote plus van bergwandelen in Oostenrijk: de routes staan heel duidelijk aangegeven en ook lokale bewegwijzering stuurt je altijd de goede kant op!